Almanya ve Hollanda Krizleri’nin Sebebi Nedir?

Türkiye Cumhuriyeti’ne Yakışan Onurlu Çözümler Üretmek Olmalıdır!

Almanya ve Hollanda’da ortaya çıkan müessif ve itibar kırıcı olaylar sebebi ile endişeliyiz ve üzgünüz. Türkiye’nin Dışişleri Bakanının ve Kadın Ve Aileden Sorumlu Bakanının maruz kaldığı muamele Türk milletini üzmüştür. Biz Türkiye’nin temsilcilerinin eşit ve onurlarına uygun bir biçimde muamele görmelerini bekleriz. Elbette ki Türkiye’nin itibarını korumanın da her şeyden önce Türk devlet adamlarının basiret ve bilgeliğine bağlı olduğunu da biliriz.

Türkiye ile Almanya ve Hollanda arasında bir demir perde olmadığına göre neden Türkiye Almanya Hollanda arasında herkesi memnun eden bir protokol ve anlaşma yapılamamıştır? Bu acz değil midir? Amaç Türkiye’nin dostlarını çoğaltmak düşmanlarını azaltmak değil midir?

Siyasette amaç sorunlara onurlu çözümler üretmektir.

Aykut Edibali

2 Comments

  1. Orhan polat Reply

    Amać üzüm yemek değil başkanım. Burdaki çalışan milyonlar zarar görürmüs kimin umrunda. Mağduriyet nasıl oya dönüşürmüş ona bakılıyor..

  2. ismail can Reply

    Sn.Genel başkanımız devletler arası ilişkilerin kkom şuluk ilişileri içerisnde süreklilik arzetmesi için böyle bir protokolün yapılması gerekir.Aynen doğrudur.ve iştiyakla kabülümüzdür.Saygılarımla.

Yorum Yapın

Navigate