Şehitlerin Ardından

BAŞIN SAĞ OLSUN AZİZ MİLLET!

İDLİB’TE 5 KAHRAMANIMIZ VATAN İÇİN ŞEHİT OLDU!

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, YÖNETİCİLERİMİZE BASİRET DİLİYORUZ!

5 Kahramanımız daha şehit oldu. Mekanları Cennet olsun! İdlib’de bir hafta içinde 13 şehit verdik! Yine her zamanki gibi, yetkililerin “Mehmetçiğin kanı yerde kalmayacak” açıklamaları ile yetinmek zorunda kalıyoruz. Mehmetçiğimize haince ve alçakça kurşun sıkanları yalnızca Suriye rejim güçleri olarak görmek hatadır! “Şu kadar kişiyi öldürerek hainlere ağır bedel ödettik” demekle ancak kendimizi kandırmış oluruz.

Büyük Ortadoğu Projesi ve Arap Baharı ile sınırımıza kadar gelen emperyalist ülkeler, projeleri ve hizmetçileri ile milletimizin geleceğine kast ediyor. Emperyalistlerin himayesinde kurulan kanlı terör örgütleri ve kukla rejimler, efendilerine hizmet etmeye devam ediyorlar.

Türk Milleti’nin ve devletimizin itibarını sarsmaya dönük saldırılar, mesajlar, açıklamalar karşısında gerekli cevapların en sert şekilde verilmesini yüce devletimizden bekliyoruz!

Mehmetçiğin kanının yerde kalmaması için şu somut adımların atılmasını bekliyoruz:

1- MEHMETÇİĞE UZANAN TÜM ELLER KIRILMALIDIR

Mehmetçiğe saldırı emri veren sözde komutanlarından tetiğe basan paralı satılmışlara kadar; askerlik onurundan ve şerefinden yoksun tüm alçakların elleri derhal kırılmalı, başları alınmalıdır!

2- ESED TÜRK MAHKEMELERİNDE HESAP VERMELİDİR

İslâm yurdunun işgali için paravan olarak icat edilen Suriye’nin başında olan müstemleke uşağı “Esed” ve tüm kabinesi Türk adaleti önünde hesap vermelidir!

3- MEHMETÇİK, İDLİB’TEN BAŞLAYARAK TÜRKMENELİ’NİN TÜM ŞEHİRLERİNE TÜRK BAYRAĞINI DİKMELİDİR!

Kukla Suriye devletinin işgali altındaki İdlib ve Halep dahil tüm Türk illerinin özgürlüğüne kavuşması sağlanmalı, bölgede “Türkmeneli Cumhuriyeti” kurularak şerefli al bayrağımız dikilmeli, Türkmeneli Cumhuriyeti ile bölge halkının Türkiye hasreti dindirilmelidir.

4- DIŞ POLİTİKİKAMIZ “MİLLÎ DIŞ POLİTİKA” ESASLARINA GÖRE YENİDEN DÜZENLENMELİDİR!

Mehmetçiğe saldırmak için Suriye yönetimini kışkırtan ABD yönetimi, Suriye askerini silahlandıran, eğiten Rusya yönetimi ile ilişkiler derhal tekrar gözden geçirilmelidir. Hamasi, gerçek dışı, hayali ve sözde dostluk söylemleri terk edilmelidir. Hiçbir ülke ile koşulsuz dost olunmadığı, yapılan uluslararası anlaşmaların gerekleri yerine getirilene kadar stratejik ortaklık statülerinin askıya alındığı ilân edilmelidir!

 

 

Yorum Yapın

Navigate