Laf değil icraat bekliyoruz

 

İstanbul’da yaşanan menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısı dinmeden bugün de Kayseri’de menfur terör saldırısı ile verdiğimiz şehitler milletimizi bir kez daha derinden yaralamıştır.

Türkiye, alçakça ve sinsice yürütülen terörün hedefi haline getirilmiştir. Terör grupları bu yaptıkları eylemlerde yalnız değildirler. Türk milletini tarih sahnesinden silmek isteyen, Ortadoğu, Kafkasya ve Balkanlarda söz sahibi olmak isteyen emperyalistler emellerine ulaşmak için ülkemizde terör örgütlerini taşeron olarak kullanmaktadırlar. Ortadoğu coğrafyasında yaşanan kaos ortamı ülkemizde de yaşatılmak istenmektedir. Türk milletinin varlığından rahatsız olan emperyalist güçlerin sinsice ve alçakça yürüttükleri terör saldırıları ile emellerini gerçekleştirememeleri için her zamankinden daha çok birlik beraberliğe ihtiyacımız vardır. Milletimiz bir iç savaş eşiğine doğru adım adım götürülmek istenmektedir. Bu oyunu görmek ve ona göre tedbirler almak zamanıdır. Terör karşısında siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, milletimiz kenetlenmeli, birlik beraberliğimizi sarsacak eylemlerde bulunmaktan kaçınılmalıdır. Milletimiz sağduyu ile aklıselim ile hareket ederek teröristlerin ve onların efendilerinin emellerini gerçekleştirmelerine fırsat vermemelidir.

Siyasilerimizin her saldırı sonrası yaptıkları sabır tavsiyesi, dimdik ayaktayız, teröristler en acımasız cevabı alacaktır, terörün üstesinden gelinecektir sözleri ve milli birlik beraberlik çağrıları terörü önlemede artık çözüm olmaktan uzaktır. Terör konusunda yaşanan acziyet ülke güvenliğini ve geleceğimizi tehdit eder boyutlara ulaşmıştır. Millet her karşılaştığı alçakça saldırılar karşısında gerekli sabrını göstermiştir. Milletimizin acılarla yaşama lüksü yoktur. Siyasilerimizden laf değil icraat beklenmektedir. Artık sabrının karşılığını görmek istemektedir. Devlet biran önce ülkenin geleceğine yönelik saldırıları yapan alçakları yakalamalı ve ölüm cezası ile cezalandırmalıdır. Terörü önleme konusunda acziyet göstererek milletimizin her gün yeni acılarla karşılaşmasını sağlayan makamlarda oturanlar makamlarını biran önce ehil olanlara vermek üzere bırakmalıdır.

 

Yorum Yapın

Navigate