EMPERYALİZM ORTADOĞU’DA KUKLA DEVLETÇİKLER PEŞİNDE!..

OSMANLI TÜRK CİHAN DEVLETİNİ YIKARAK, SÖMÜRGE DEVLETLER KURAN EMPERYALİZM ŞİMDİ DE ORALARI KUKLA DEVLETÇİKLERLE SÖMÜRMEK PEŞİNDE!..
Türkiye, ABD’nin özelde Suriye, genelde BOP/ BİP hedefinden vazgeçmediğini kulağına küpe etmeli… Yavuz Sultan Selim gibi…
Türkiye-ABD ilişkilerinde hayalperestliğe gerek yok! ABD ‘Şark Meselesi’nden vazgeçmiş değil!
Emperyalist dünyanın Şark Meselesi hayalperestliği: Türkleri Anadolu’da veya Orta Asya bozkırlarına sürerek yok etmek!..    
BOP: Atlas Okyanusu’ndan -Merakeş’ten- Çin Seddine kadar olan Türk-İslam coğrafyasındaki devletleri yıkmak, daha küçük sömürge kabile devletçikleri kurmak hayali!
BİP: Nil’den Fırat’a kadar Anadolu’yu da içine alan Siyonist emperyal Büyük İsrail -Arz-ı Me’vud (vaat edilmiş topraklar)- hayali.

BÖL-PARÇALA-YUT
Büyük Türk Milleti sözümüz sanadır: Kesilip-biçilecek devletler arasında Türkiye de var. Türk Milleti bölünüp, parçalanmak isteniyor! Uyan!..
ABD’nin iki kıta ötesinden Türk-İslam topraklarına göz koyması neyin nesidir? Rusya’nın Türk-İslam beldesinde ne işi var? ABD, Rus ve İsrail emperyalizmi -sömürgeci politikaları- ve işgalleri nereye kadar?
ABD açıkça Türkiye’ye karşı PYD’yi niye destekler? Niye PYD’yi eğitir, ağır silahlar verir; bir pkk/ pyd ordusu kurar? Türkiye buna neden/ niçin göz yumar?
Merkel, “İncirlik üssüne alternatif” olarak “Ürdün olabilir” diyor, Kıbrıs da olabilir diyerek Türkiye’yi tehdit ediyor neden?..

SİYONİZME YAĞLI BALLI BÖREK!..
ABD, AB Almanya- İngiltere destekli pyd peşmerge ile birleşme hesapları yaparak Irak ve Suriye’deki terörist güçlerden bir tugay-tümen-ordu oluşturma hesabı içinde… Nasıl/ kim yüzünden? Bu kime hizmet edecek? Ne ABD’ye, ne Rusya’ya, ne de AB’ye! Peki o zaman kime, BİP’e mi? Kime? Kime olacak, emperyalist dünyanın patronu, sömürgecilerin lideri, insanları köleleştirme imparatoru Siyonizm’den başka kime olabilir?

ORTADOĞU MİLLETLERİ ŞUNU İYİ BİLMELİ: ONLARIN TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU, KORUYUCUSU YOKTUR!
Bu tarihen sabittir, gerçektir! BOP veya BİP’e davetiye çıkarmak bu bölge insanları için intihar demektir! Çıkaran da ihanet içindedir!
Yüzlerce yıl Kudüs’te, Müslüman-Yahudi-Hıristiyanları barış içinde yaşatan bir mangalık Türk birliğini düşünün!.. Ve bir de şimdiki Kudüs’ü
Amerikan maymunu, Rus ayısı ve Siyonist’ten dost olmaz! Olsa olsa kümesteki zavallı tavukları toplayan tilki olur!..
Türk Milleti tilkinin tuzağına düşmemeli, Türk-İslam dünyası aklını başına almalı, tilkiye ‘Geldiğin yere marş marş!’ demelidir.
Türkiye, Amerikan maymununu, Rus ayısını ve Yahudi Siyonist’i, maymun ayı ve Siyonistlikten kurtarıp insan haline getirecek bir proje üretmeli, uygulamalı!..

AMERİKA-RUSYA SİYONİZME KUKLA
Bunu kim düşünüp üretip yapabilir? Tabi ki “Amerika-Rusya Siyonizme kukla!” diyen bir Bilge Lider ve kadrosu! Tabi ki “Ne Amerika, ne Rusya, ne Çin, ne de Vatikan” diyen, ama onları da dikkate alan akıllı-güven verici bir dış siyaset peşindeki lider ve kadrosu!..
Atlas Okyanusu’ndan Büyük Okyanus’a birlik ve barış yeniden tesis edilmelidir! Türk-İslam dünyası dünyada barışı ve huzuru sağlayacak liderler çıkaracaktır…
Yöneticilerimiz nereye kadar ABD, Rus, İsrail, Çin politikalarına destek verecekler?

TÜM DÜNYA TÜRK MİLLETİ’NE SAYGI DUYMALI!..
ABD-Rusya-İsrail-Çin güçlü bir dost istiyorsa Türkiye’ye karşı dürüst davranmalılar! Türk Milleti’nin millî menfaatlerine saygı duymalılar!
Türk yöneticileri dosta düşmana, Türk Milleti’nin ve devletinin millî çıkar ve menfaatlerini açıkça ifade etmeliler…
Yaşasın bağımsız Kırım, hür Kerkük, bağımsız Musul, hür Halep, hür Urumçi! Yaşasın Kıbrıs Türk Devleti! Yaşasın büyük Türk Milleti!..

GOLAN, HALEP, KERKÜK, MUSUL, ERBİL TÜRK YURDUDUR, TÜRK KALACAKTIR
Yaşasın emperyalizme ve emperyalizmin uşaklarına karşı yokluk içinde kahramanca direnen TÜRKMENLER!..
Büyük Türk Milleti uyan! İslam dünyası uyan! Emperyal güçler teröristlere para, malzeme, silah, ağır silah, cephane yağdırır, ordu kurarken kardeşlerin aç bilaç…

EMPERYALİSTLER ŞUNU BİLSİN: BU HARİTA HAYATTA GERÇEKLEŞMEZ!..
Sadece tarihin şahitlik yapması için konulmuştur, hepsi o kadar!.. İşte uyanış başladı! YMM ateşi Anadolu’yu aydınlatıyor, ısıtıyor, sancaklaştırıyor!.. Pek yakında Türk illerinde… Türk Milleti uyanıyor…

 

Yorum Yapın

Navigate