Ruhun Şad Olsun Aziz Lider

Müjdeler Olsun Ey İnsanlık!
Müjdeler Olsun Ey İslam Dünyası!
Müjdeler Olsun Türk İlleri!

Denktaş’ın vefatının sene-i devriyesinde Davası’na bağlılık yemini etti tüm insanlık!

Ruhun Şad Olsun Aziz Dost! Mekânın Cennet Olsun!

Dün Bilge Liderimiz Edibali’nin başkanlığında tüm Bayrak ve Millet Davası teşkilatı İstanbul merkezinde toplandı. Rabbimizin lütfu ve yüce Türk milletinin gür sesi ile Elen ablukasının yırtılıp atılacağının andı içildi. Çeşitli kampanyalarımıza destek veren 4 milyonu aşkın vatanseverin şanlı mücadelesini ve zaferini kutladık.

Yüce Türk Milleti, ne büyük tevafuk oldu işgalcilere şanlı meydan okuyuşunun 13 Ocak’a rastlaması! Rahmetli Denktaş’ın vefatının seneyi devriyesiydi 13 Ocak. Bayrak’ın başlattığı kampanyaya atılan her imza, yükselen her ses, başta rahmetli Denktaş’ın ve Kıbrıs şehitlerinin ruhuna birer Fatiha idi. Türk milletinin aziz davasını, Milli Kıbrıs Davasını sahipsiz sananlara ne de güzel cevap verdin gür sesinle! Var ol aziz millet!

Enosis masasına yumruğunu vurdun ve işgalcileri dağıttın! Hakk’a tapan Türk milletinin sesini bastıramayacağını tüm sömürgecilere gösterdin! Bu şerefli mücadeleyle binlerce Denktaş’ın, binlerce Begoviç’in, Binlerce Elçibey’in gelişini ilan ettin!

Müjdeler olsun ey insanlık, müjdeler olsun İslam dünyası, müjdeler olsun aziz Türk milleti, Hakk’a inandığınız, adalet üzerine olduğunuz sürece özgür olacaksınız!

Ancak gevşeklik de gösteremeyiz, işgalciler de yemin etti. Bayraklarımızı Türk illerinden birer birer indireceklerine ve ezan seslerini susturacaklarına. “Bedeli binlerce şehit olan KIBRIS vatan toprağıdır” konulu ‘Milli Kıbrıs Davası’nın asla vazgeçilemez esasları ve kırmızı çizgilerini ortaya koyan ‘YAŞASIN BAĞIMSIZ KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’ deklarasyonunun etrafında toplanmaya devam edelim. Bu dava sadece Kıbrıs Türkünün davası değildir. Bu dava tüm insanlığın onur mücadelesidir.

Tüm dünya şerefli bayrağımıza selam gönderdi, selam durdu. Japonya’dan selam var sana aziz millet, Japon kardeşlerimizden. “Vatan toprağını masada kaybetmenin utancını kapatacak kadar büyük bir bayrak bulamazsınız!” diye mektup gönderdiler. Kosova’dan, Bosna’dan, Kırım’dan, Urumçi’den, Can Azerbaycan’dan, İngiltere’den, Viyana’dan, Selanik’ten ve tüm Türk illerinden ve Amerika’dan, Avusturalya’dan ve beş kıtadan selam var size Hür yaşayan Kıbrıs Türkü.

İnternette Bayrak’ın öncülüğünde başlayan, sonrasında sosyal medya hesaplarının da katılmasıyla çığ gibi büyüyerek Tüm insanlığın sahip çıktığı ‘MİLLİ KIBRIS DAVASI’ çalışmaları gizlenen gerçek gündemi ortaya koydu.

Milyonlarca vatanseverin gönlüne korku salan “Kıbrıs elden mi gidiyor?” sorusuna Aziz Millet cevap verdi. Yurttan ve dünyadan yüzbinlerce mail, telefon, mesaj temsilciliklerimize yağdı. Ve Kıbrıs Davası ve Cenevre Görüşmeleri pek az basın ve televizyonda yer bulsa da halkın gerçek gündemi haline geldi.

Türk Milleti 4 milyonu aşkın yorum, imza ve cevap ile, “Kıbrıs Vatan Toprağıdır!” dedi.” Yaşasın Bağımsız Kıbrıs Türk Cumhuriyeti “sloganı ile gittikçe yayılan coşku Kıbrıs Türkünün yüreğine su serpti… Artık onlar, “Vatan topraklarından mı oluyoruz?” soru yerine “Türk Milleti, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış Kıbrıs’a, Hala Sultanına ve şehitlerin emanetine sahip çıkmalıdır” demeye başladı. Kıbrıs Türkü artık Ada’nın Kuzey’ine hapsedilemeyecek…

Müslüman Türk’ün sesi Müftü Dânâ Efendi, Ay yıldızı şerefle dalgalandıran Dr. Fazıl Küçük, Kıbrıs Davasının çilekeş savunucusu şuhunuz şad olsun Tüm insanlık, tüm İslam Dünyası ve ve Türk Milleti davanıza sahip çıkıyor! Mekanınız cennet olsun!

Milli Kıbrıs Deklarasyonuna siz de imzanızı atın.  

 

 

Yorum Yapın

Navigate