DOĞU TÜRKİSTAN’DA SOY KIRIMI VE KATLİAMLAR DEVAM EDİYOR,TÜRK DÜNYASI VE İSLAM ALEMİ İSE SADECE UTANÇ VESİLESİ : SEYREDİYOR !! AYIP !?    

Doğu Türkistan, Çin de bulunan ve Türklerin ata yurdu olan bir coğrafyadır. Doğu Türkistan da 40.000.000 müslüman Uygur Türkleri yaşamaktadır. Bu yiğit insanlara  Çin’in zulmüne direnen  ve kendi değerlerinden asla taviz veremeyen Uygur Türklerine binlerce selam olsun.  Ramazan da Çin, işgal etmiş olduğu Doğu Türkistan da Uygurlara resmi ve kasıtlı baskılar yaparak; oruç tutmayı yasaklamış, camilere gitmeyi yasaklamış oruç tutan varsa zorla bozdurulmuş yani her türlü ibadeti resmen yasaklamıştır. Üniversite de okuyan öğrencinin oruç tuttuğu tespit edilmişse mezuniyetten sonra diplomaları verilmemiştir. Özellikle öğrencilere ve öğretmenlere herhangi bir dine inanmamaları öğretilmekte hatta oruç tutma bile kesinlikle yasaklanmakta tespit edilen varsa cezalandırılmaktadır.

Çin, Doğu Türkistan’ı “terörle mücadele alanı” ilan etmiş ve bir yıl sürecek operasyon süreci başlatmış. Doğu Türkistan da hak ve özgürlük isteyen en küçük kıpırdamaları bile “terör” olarak  ilan edip ezeceğini ilan etmiştir. Bu tür konulardan yargılananlar kamuoyundan ve basından gizli tutulmakta, göz altına alınan binlerce tutukludan ve kayıplardan söz edilmemektedir. Aynı zamanda Çin, Doğu Türkistan da müslüman Uygur Türklerine açıktan soykırımı yapmakta ve asimile çalışmlarını acımasızca sürdürmektedir. Ya Türkiye ne yapmaktadır;

ANTALYA, BURDUR VE ISPARTA’DAKİ 100 MERMER OCAĞI ÇİN’Lİ                    ŞİRKETLERİN ELİNE GEÇTİ NİĞDE İSE ÇİN’İN ÜRETİM ÜSSÜ OLDU

Üç ilimizin 100 den fazla mermer ocakları Çin’li firmalara satıldı. Bu da yetmiyormuş gibi Niğde’nin Bor ilçesinde bulunan bor madenlerinin işlenmesi Çinlilere verilmiş ve bu şirketler Niğde’yi kendilerine bir üs olarak seçmiş bulunmaktadırlar. Buraya 10 yıl içerisinde  200 fabrika kuracaklarını, “Bor’un, Çin’in en meşhur ticaret merkezi olacağı” Çinliler tarafından vurgulanmıştır. Çin,müslüman Uygur Türk kardeşlerimizi imha ederken Türkiye , kapılarını sonuna kadar Çin’e açıyor, ticaret hacmini günden güne artırıyor ve binlerce Çin malı, milyarlarca dolarlar verilerek alınıyor ve ülkemizin her tarafından para kazanma imkanlarına fırsatlar veriliyor diğer taraftan Afşin- Elbistan  sahasında 12 milyar dolarlık Çin yatırımından söz edilebiliyor. Tükiye, Çin’den yaptığı ithalatına her kalem malı almayı ilave ederek Türkiye’yi adeta Çin’e göbeğinden bağlamaktadır. Ticari anlaşmalar orada yaşayan soydaşlarımızı asla unutturmamalı görmezlikten gelinmesine sebep olmamalıdır.Para her şey değildir,insanlık onuru her şeyin üstünde tutulmalıdır.

 

 

Yorum Yapın

Navigate