Yerel Özerklik Talebi İHANETTİR!

Türkiye’yi bölme amacı taşıyan hainane planlarının en mühim merhalesi özerklik talebidir. Bundan sonra sıra bağımsızlık taleplerine gelir. Devletin mağlubiyet veya felaket anlarında demokratik talepler yetmez özerklik veya doğrudan bağımsızlık talepleri ortaya konur. Çıkarılan isyanlar sonuç vermez ise bölücüler sinerler, tekrar demokratik taleplere dönerler.

Bir süre önce İstanbul’da bir canlı bombanın patlatılması sonucu 10 turist öldü ve bir çoğu da yaralamadı. Bu terörist saldırının DAİŞ isimli terör örgütü tarafından yapıldığını Sayın Davutoğlu açıkladı. Bu da bir kere daha gösterdi ki: Terörist eylemi, bir terörist çete veya örgüt veyahut da mihrak yapmıştır. Ne hikmetse iktidar şimdiye kadar terörün milleti, dini olmaz gibi “ne şiş yansın kebap” anlayışı içinde avunmuş durmuştur. Artık bir terör eyleminin failini de korkmadan, ürkmeden, cesaretle ve propagandasına alet olmadan, komplekse kapılmadan ortaya koyabilmeliyiz… Çok iyi biliyoruz ki, terörü kuran, kullanan devletler, milletler, örgütler var. Mesela Orta Doğu’da üç terörist devlet var. Bu devletlerin kurduğu veya kullandığı terör örgütleri de var. Azerbaycan topraklarının beşte biri hala Ermeni işgali altındadır. Keza, Filistin toprakları İsrail’in haksız işgalindedir. Bu işgalin haksız ve Birleşmiş Milletler’in kararlarının çiğnenerek yapılmış olmasına rağmen, bu işgal kaldırılmış değildir. Bir başka terörizmle içli dışlı devletin hangisi olduğunu merak ediyorsanız on binlerce masumun katili, idamlık teröristi elçilik binasında saklayan Yunanistan’ı hemen bulursunuz. Bu gerçekleri arada sırada fısıldamak yerine açık bir biçimde devlet politikası haline getirirseniz sıkıntı çekseniz bile kalıcı başarılara imza atarsınız, güvenilir olursunuz.

Asıl konumuza dönersek; Türk milletine düşman olmuş ve Türk milletinin devletine sadakat bağı kalmamış; buna karşı utanmadan, sıkılmadan bu devletin milletin kesesinden en yüksek maaşı alan bir grup sözde politikacı bir araya gelip “otonomi” tehdidinde bulunmuşlar. Hezeyanlarını 14 madde halinde sıralamışlar. Hem de Sayın Davutoğlu yeni anayasa ve başkanlık meselesi gibi meseleleri oldubittiye getirmek amacıyla TBMM içindeki parti şefleriyle yaptığı görüşme turuna ilgili şahsı davet etmişken?..

Devamı İçin Abone Olun

Yorum Yapın

Navigate