Sen de Vatan İçin İmza At!

“Yaşasın Bağımsız Kıbrıs Türk Cumhuriyeti” kampanyamız Büyük Türk Milleti tarafından sahiplenildi! Milyonlar vatan savunması için birleşiyor! Bu çalışma devletimizin ve milletimizin menfaatlerini savunmak için başlatıldı! Milletimizin menfaatlerini savunanlara destek olmak için hazırlanmıştır. Verilecek bir karış toprak yok diyen yiğitlerin, kahramanların sesidir! Bu kampanyaya katılanlar HİÇBİR MENFAAT, ÇIKAR BEKLEMİYORLAR! VATAN SAĞ OLSUN! DEVLETİMİZ VAR OLSUN! bize yeter!
Bu  çalışmaya katılan bir kenarda ağlamaz, devletini suçlamaz, elini taşın altına koyar! Biz Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devletinden ve Yavru Vatan Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden, Aziz Millet’ten unvan, paye, ödül, övgü beklemiyoruz!
Yaşasın Yüce Türk Milleti!
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!
Yaşasın Kıbrıs Türk Cumhuriyeti!
Bayraklar inmesin! Ezanlar Susmasın!
Çok kısa sürede yüzbinlerce duyarlı vatandaşın, sancaktarın, millî vicdanın sesi olmuş ve Kıbrıs davamızın çığlığı olmuş bu bildiri kısa surede milyonlara tırmanmış durumda. Birkaç gün içinde on milyonlarca vatandaşın ve Türk milletinin kararı olacaktır. Millî iradenin bayrağının altına katıl.

 İmza Atmak İçin Tıklayın!

1 Comment

Yorum Yapın

Navigate