Millet Partisi Türk siyasetinin onurudur, yüz akıdır

HAZİRAN YENİLEME SEÇİMLERİNDE NE YAPIYORUZ?

 Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali 24 Haziran İstanbul’da yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde hiçbir parti ile ittifakımız da işbirliğimizde yok diyerek seçimle ile ilgili tavırlarını net olarak açıkladı. Edibali açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Millet Partisi olarak hiçbir parti İle ittifakımız yok(!) İş birliğimiz de yok!

 Hiç bir adayı da desteklemiyoruz. MİLLET PARTİSİ’NİN HİLE İLE SEÇİME GİRMESİNİ ENGELLEYEN İKTIDARIN ÇANAK YALAYICILARINDAN HESAP SORACAĞIZ!

 Sosyal medyada bir karanlık rivayet dolaştırılıyor?!! Güya “Millet Partisi hile ile seçimlere girmesi engellenmiş olmasına rağmen bazı parti ve adayları destekliyor” diyorlarmış. Bu çirkin şayianın neresini düzelteceksiniz? Yalan hem de kuyruklu yalan! Haşa huzurdan. Nasrettin hocanın yolu kışın bir köye düşer. Köyün bütün köpekleri hocayı kovalamaya başlarlar. Nefes nefese kalan hoca köpekleri kovalamak için taş arar. Bulamaz… Hoca çaresizlik içinde “ne biçim köy bu? Köpekleri salıvermişler, taşları bağlamışlar” der. Bizimki de aynı hesap! Sen Millet Partisi’nin elini ayağını bağla, seçimlere katılmaması için her türlü cinayeti yap, engel çıkar. Bu seçime onun için Neron yarışı diyoruz.

 Millet Partisi Türk siyasetinin onurudur, yüz akıdır

Millet Partisi Türk siyasetinin onurudur, yüz akıdır. Yiğittir, dürüsttür, emindir. Her ne olursa olsun Millet Partisi dürüstlüğünden, doğruluğundan taviz vermez. Başarı için her yol meşrudur diyen Makyavelistlerden değildir. Çünkü rehberi son peygamberdir. Bir adayı destekliyorsa bu desteğini açıkça söyler. Çünkü Millet Partisi bir dava partisidir. Hukuk ve ahlak partisidir. İşin bir başka yönüne de işaret etmeliyiz. Ne yazık ki Türkiye’de politika seviyesi düşmüş, bir irtifa kaybetmiştir. Bazı siyaset bezirganları kerametleri kendilerinden menkul simsarlar bu seçim havasından yararlanırlar. Ortalığa yalan haberler salarak seçimlerde başarı olmak istiyorlar. Sanki cin olmadan adam çarpmak tabiri bunlar için söylenmiştir. Dürüstlük nezaket gibi kavramlar bunlar için bir anlam ifade etmez! Mesela madem millet davasına samimiyetle bağlısınız buyurun gelin parti sizin dersiniz. Pişkinlik yapıp parti devralmaya gelirler. Siz de dava arkadaşlarımızın bu tür siyaset madrabazlarını onuncu kat balkonundan aşağı atmasına güç bela mani olabilirsiniz. Esası itibariyla siyaset, idare peygamber sünnetidir. İbadettir. Değilse katlanacak bir iş değildir. Ancak yüce ideal için, din, devlet, millet ve vatan için bu çile çekilebilir.

Bu seçimler ayıplı seçimlerdir! Seçime katılan partilere düşen ilk önce bu ayıbı ortadan kaldırmaktır! Namus ve haysiyet sahibi olmanın ilk şartı budur! İğfal çalışmaları karşısında azami dikkat ve uyanıklık şart! Teyakkuz içinde olacağız! Millet Partisi’nin seçimlere katılmaması için çevrilen dolapları, dolapçıları teşhir edeceğiz ve cezalandıracağız.”

Yorum Yapın

Navigate