Kıbrıs Türk Yurdudur

Gaflet Beyanatları Hükümsüzdür

Emperyalist güçlerin Kıbrıs’ı yutmak için Rum/Yunan yöneticilerini ve bizden görünen bazılarını piyon, sözcü olarak kullanmaya başladı. Emperyalist güçler, piyonlarına fazla güvenmesinler! Ne kadar uğraşsalar da Kıbrıs’ta oynanmak istenen tüm oyunlar bozulacaktır.

Kıbrıs Türkü, Büyük Türk Milleti’nin ayrılmaz bir parçasıdır, asla yalnız değildir. Kıbrıs Türkü; Türkiye ve Kıbrıs Türkü’nün arasını açmaya yönelik psikolojik harekâtta figüran olanlara da onları kullanan ağababalarına da hak ettikleri cevabı vermeye muktedirdir. Kıbrıs Türkü’nün, Cumhurbaşkanlığı makamını geçici olarak emanet ettiği kişilerin gafletle söylediklerinin hiçbir hükmü yoktur! Kıbrıs Türkü, ilk seçimde bu gafilleri sandığa gömecek, siyasetin çöp sepetine atacaktır.

Talihsiz Beyanatı Kınıyoruz! İstifaya Davet Ediyoruz!

Merhum, mücahit, Kahraman Denktaş’ın makamının fuzuli şagillerinin maksatlı beyanatlarını tanımıyoruz. İhanet konan sözlerini tel’in ediyoruz! Bu gafiller, adı Türk tarihine altın harflerle kazınan, asırlık, ebedî Türk yurdu Hatay’ı istiklale kavuşturan kahraman “Tayfur Sökmen”in adını almak için abdest alsın! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden, ismi anılmaya değmez zatı, Kıbrıs şehitlerinin ruhlarını inciten talihsiz beyanlarından dolayı kınıyoruz.

Kıbrıs Türklüğünü yok etmeye yeminli Enosisçi Rum Yönetimi’ni Türkiye karşı kışkırtan gaflet, dalalet, hatta ihanet içindeki bu zihniyetin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başında olması, talihsizlikten de öte utanç verici bir durumdur.

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de kıskaca alınmaya çalışıldığı bir dönemde talihsiz sözlerin sarf edilmesi, kesinlikle kabul edilemez. Bu beyanın sahibini şiddetle kınıyor, istifaya davet ediyoruz. İstifa etmediği takdirde kendisine Türkiye ile birlikte, Kıbrıs Türkleri demokratik bir yolla gerekli cevabı verecektir.

Enosis Hayali Kuranlar ve Hizmetçileri Hüsrana Uğrayacak!

Dünya bilmelidir ki; Kıbrıs, Türkiye’nin ve tüm dünya Türklerinin millî davasıdır.  Emperyalist güçlerin ve işbirlikçilerinin Doğu Akdeniz’i parselleme çabalarına hak ettiği cevap elbette verilecektir. Gerekirse diplomatik, gerekirse askerî… Türk Milleti; Yunanistan’ın Kıbrıs’ı yutma kanlı hayali “Enosis”i yeniden tarihin çöp sepetine atacak güçtedir.

Girit, 12 Adalar, Selanik, Batı Trakya ve Kıbrıs Türk’tür!

Kıbrıs Türkü ve Türkiye Cumhuriyeti ezeli ve ebedi olarak kardeştir. Büyük Türk Milleti, birbirinin ayrılamaz parçasıdır. Kıbrıs’ın tamamı, 12 Adalar, Selanik, Batı Trakya kıyamete kadar İslâm yurdudur, Türk ilidir, vatan toprağıdır. Türk Milleti, vatan toprağının bir karışından dahi vazgeçmez, kayıplarını da vakti gelince geri alır. Kıbrıs Türkü’nün haklarının zerresinden vazgeçilemez.

Kıbrıs mücadelesinin manevi liderleri Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Denktaş başta olmak üzere, tüm Kıbrıs şehit ve gazilerini rahmet ve şükranla anıyoruz!

Tüm gücümüzle ilân ediyoruz:
Kıbrıs Türk’tür ve Türk kalacaktır!..

Yorum Yapın

Navigate