Hakikatin İzinde İlmî Sağ

Yazar: Aykut Edibali

İlmi Sağ yazı dizisini kaleme alan Aykut Edibali, yüce mesajı milletine ve insanlığa duyuran bilge liderdir. O davasından bir an olsun tereddüt etmemiştir. 1970 yılında milletinden neyi istemişse bugün de aynı şeyi istiyor… Ey Milletim Uyan!

Kendisinin kıymetli eserini kitaplaştırırken de yine aynı amaca hizmet etmesi hedeflendi. Kitap asla belirli bir gruba hitap etmemektedir. Böyle bir kitap, bilgi inhisarcılığına düşmeden bütün millet evlatlarının istifadesine sunulmuştur. Kitap Hak Davasının delillerini ortaya koymaya çalışmaktadır. İnsanları yüce yaratıcısına, Allah’ın kitabına davet etmekte ve Hakk davasının bilimsel delillerini köklerine bağlı bir bilim adamı titizliğiyle sunmaktadır.

Bilge lider, büyük dava adamı Aykut Edibali bahsettiğimiz yazı dizisini yayınladığı tarihlerde 28 yaşında bir lider ve düşünürdü. Kendisi bu eserin ismini Hakikatin İzinde, İlmî Sağ olarak belirlemiştir. Yazı dizisindeki çalışmalarını İslam Rönesansı Projesi bakış açısından baştan sona yeniden yorumlamış, delillendirmiştir.

Sipariş İçin: bayrak@bayrakyayincilik.com adresine iletişim bilgilerinizi ve sipariş miktarınızı e-posta gönderiniz..

Türkiye İş Bankası Cağaloğlu Şubesi IBAN: TR570006400000110950492186

Posta Çeki Hesap Numarası: 5208657

Yorum Yapın

Navigate