AMERİKA-RUSYA YAHUDİ’YE KUKLA: ORTA DOĞU’DA NE İŞİNİZ VAR!

Gündem Suriye ve İdlip konusu uzun bir müddet daha devam edeceğe benziyor. Arap Baharı olarak adlandırılan kurgulu halk isyanları; Libya, Mısır, Suriye ve Irak’ta can almaya, katliamlara ve son zamanlarda da kimyasal silah kullanılmasına kadar da vahşileşti. Hem baskıcı, zalim, gaddar ve hiçbir kural tanımaz olan Esat rejimi ve bir o kadar da suçlu, zalim ve katil sözde Suriye Muhalefet gücü, İran ve Rusya kan ve göz yaşı akıtmaya devam ediyor.

Bütün bu vahşet ve katliamlar BOP uğruna yapılmaktadır. AB ve ABD işleri savsaklamakta, ipe un sermektedir. İşlenen insanlık suçlarını kınamalarla geçiştirmektedirler. Birleşmiş Milletler ve uluslararası insan hakları örgütleri üç maymunu oynamaktadırlar. Hiçbir güvenirliklerinin ve ciddiyetlerinin olmadığını ortadadır.

Rusya’nın bu kanlı savaşa müdahil olmasını çok tehlikeli. Bu ateşe körük çeken, son günlerde İran-Suudi Arabistan gerginliği mezhep savaşının fitne ateşini tutuşturan bir kıvılcım olabilir, Allah muhafaza!

Bu gidiş üçüncü dünya harbinin ön habercisi olabilir. Sarsıntılar hayra alamet değil. Suriye’de şiddetli çatışmalar, Mısır’da iç savaş, Libya bölünmekte, Orta Doğu’da her gün yeni sosyal çalkantılar…

Türkiye Hükümeti, izlediği tutarsız, ciddiyetsiz dış politikalarla sefilleri oynamakta, yalnız kalmanın sıkıntılarını çekmektedir. Suriye’de derinliklere kök salmış toplumsal gerginlik gittikçe artan oranda karmaşık hal almış ve içinden çıkılmaz, arapsaçına dönmüştür. Maddi-manevi yönden yıkılmış, harap olmuş durumdadır. Küresel emperyalist güçler kasalarını kanla. göz yaşları ile doldurmaya devam etmektedirler. Maalesef Müslümanlar ölmekte, İslâm’ın temiz adı ise terörle aynı anda zikredilip insanların algıları bulanıklaştırılmaktadır. İleride onarılması güç olacak yaralar açmaktadır.

Bir yandan, Suriye muhalefetini destekleyen Amerika, Avrupa birliği, Ürdün, Suudi Arabistan ve Katar yönetimleri; karşı tarafta de ise Suriye Esat yönetimini destekleyen Rusya, İran, Çin ve son zamanlarda Lübnan Hizbullah’ı var.

Türkiye, Amerika’nın da Rusya’nın da ipi ile kuyuya inmemeli, onlara hiç güven duymamalıdır, ”Ayıdan post, eski düşmandan dost olmaz”

Yorum Yapın

Navigate